4e editie Bier Preuvenement 2017

Geplaatst op: 13-05-2017

Dit jaar slaan Ka&Zo Party Service en Feestkoning de handen ineen om het Bier Preuvenement Zevenaar te organiseren. Op zondag 11 juni 2017 zal het Raadhuisplein in Zevenaar van 13:00 uur tot 19:00 uur bruisen door de vierde editie van het Bier Preuvenement Zevenaar, aldus Karin Hoefnagels en Eef Bus.

Organisatie

Ka&Zo Party service verzorgt de inrichting en aankleding van feesten en evenementen op locatie. “Drie jaar geleden ben ik gestart met het organiseren van het Bier Preuvenement op het Raadhuisplein. Al na het eerste jaar bleek dit een groot succes met ruim 1000 bezoekers”, vertelt Karin , eigenaresse van het organiserende bureau Ka&Zo Party Service Zevenaar.

Feestkoning is een evenementenbureau dat zich succesvol heeft ontwikkeld op het gebied van het creëren van beleving en sfeer op evenementen. Daarnaast vermeld Eef dat “ Feestkoning actief is op verschillende  evenementen. “Wij faciliteren de verkoop van F&B, decor, cocktails en meer. Door deze samenwerking zal het Bier Preuvenement een nog professionelere uitstraling krijgen”.

Nieuwe uitstraling

 De vierde editie van Bier Preuvenement  Zevenaar komt er dus aan met een nieuwe look, vertellen ze enthousiast ! Voor de liefhebbers van speciaal bieren is dit een uitgelezen kans om weer allerlei nieuwe bieren te proeven. Naast het proeven van bieren en allerlei lekkernijen zullen wij voor een sfeervolle beleving zorgen. De brouwerijen krijgen een mooie steigerhouten uitgiftebar, met daarbij hun eigen unieke presentatiebord met logo en de soorten bier die er verkocht worden.

 

 Jury

En er is nog meer, zegt Karin. Dit jaar is er een vakjury aanwezig, bestaande uit bier sommeliers  –en kenners. Zij zullen de biertjes op kwaliteit beoordelen. De biersoorten die beoordeeld worden zijn: Blond, Ipa en een eigen  willekeurig en uniek bier van de brouwer. Naast de jury hebben ook de bezoekers de mogelijkheid om te stemmen op het beste biertje van het Bier Preuvenement. Dat zal daarmee worden verkozen tot publiekslieveling.

Wij kijken er samen naar uit om het Bier Preuvenement naar een nieuw niveau te tillen. Samen met de gemoedelijke sfeer, het lekkere eten, heerlijke livemuziek en u als bierliefhebber, zal het bieregezellig worden.

 

Tot zondag 11 juni!